wp_20140526_17_42_20_pro__highres

SUUNTAPORAUKSET

YRITYKSILLE

Käytämme suuntaporausmenetelmää erilaisten kaapeli- ja putkilinjojen vedossa esimerkiksi teiden alituksiin sekä tontin, puiston tai piha-alueen alituksiin. Meiltä onnistuu itsenäisesti putkien asennukset ja kaapeleiden asennukset kaivantoon suojaputkissa tai ilman sekä suuntaporaustyöt kaikissa kohteissa. Suuntaporalaitteellamme voidaan mennä jopa 15 metrin syvyydessä.

Suuntaporausmenetelmällä voidaan asentaa muun muassa:

  • Vesi- ja viemäriputket
  • Maalämpöputket, kaukolämpö-, öljy- ja kaasulinjat
  • Joissain olosuhteissa viettoviemärit
  • Suojaputket kaikenkokoisille kaapeleille (myös kaapelit voidaan vetää suoraan reikään ilman suojaputkea)
  • Alitukset (voidaan käyttää sekä muovi- että teräsputkea)
  • Muoviputkia voidaan vetää tarvittaessa useampiakin yhteen reikään (esimerkiksi vesi- ja viemäriputki tai useampi suojaputki, vaikka sähkö- ja telekaapelille omansa)

Käytössä nykyaikainen konekalusto

Konekalustomme on nykyaikaista, ja koneisiin löytyy monipuolisesti lisälaitteita moniin töihin. Lisäksi työntekijöillämme on tarvittaessa käytössä muun muassa rotva, kaapelihakulaitteet, kaapelin vetolaitteet, maantiivistimet, liikenteenohjaustarvikkeet ja tietysti aina tarvittavat suoja- ja huomiovarusteet. Työntekijämme ovat kokeneita, koulutettuja ja työ- ja tieturvallisuuskurssien käyneitä.

YKSITYISILLE

Kun omakotitalosi tai mökkisi pihan poikki täytyy vetää sähkökaapeli tai vesiputki, suuntaporaus on oikea menetelmä! Virtain Kiinteistöpalvelu Oy tarjoaa suuntaporaukset myös yksityisille asiakkaille Virroilla ja lähikunnissa.

Suuntaporauksella voidaan vetää kaapelit ja putket ilman, että pihamaata täytyy kaivaa. Siitä ei jää ikäviä jälkiä puutarhaasi, uuteen nurmikkoosi tai laitettuun kukkamaahasi.

Suuntaporaus on ympäristöystävällinen

Suuntaporausta voidaan käyttää myös luonnonsuojelualueilla ja vesistöjen alituksissa. Maalajit eivät häiriinny ja porauksessa käytettävä porausnestekin on täysin ympäristöystävällistä ja toimii lannoitteena maassa porauksen jälkeen. Suuntaporausmenetelmä on täysin turvallinen myös pohjavesialueilla porausnesteiden ekologisuuden ansiosta. Porakärjessä tai tangoissa ei kulje öljyä tai muita haitallisia aineita joita voisi joutua luontoon.

Teemme suuntaporaukset tarpeidenne mukaan Virtain alueen lisäksi Pirkanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa. Tarvittaessa lähdemme kauemmaksikin!